Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Μονόλογοι Νο2





Καλό μήνα σε όλους!

Και εκεί που λέτε είχα βάλει ένα στοίχημα με τον ευατό μου, πως  τον Μάρτη θα κάνω από 4 αναρτήσεις και άνω στο blog, δε έτυχε.  Καταρχήν πρωτομηνιάτικα δε θα μιλήσω για τις αναρτήσεις του blog γιατί εκείνεις πάνε και έρχονται.
Λοιπόν σε αυτή τη ζωή όλα πάνε και έρχονται και τίποτα δε μένει και αναφέρομαι στο θέμα της φιλίας.Πως ρε φίλε τα ξεχνάς όλα, και το πιο χειρότερο είναι ότι ευθύνεσαι εσύ και δε θέλεις να το καταλάβεις, αλλά αυτό δε με πειράζει και πολύ γιατί δε ήσουν ένας από τους καλύτερους φίλους.Γιατί όποιος βάζει λόγια για κάποιον άλλον χωρίς να ξέρεις είναι μεγαλύτερη μ.......α σε όλο το κόσμο και το πιο τρελό είναι ότι τα πιστεύεις αυτά που σου λένε και στην πιο χειρότερη περίπτωση αφού δε με έχεις μάθει τόσο καιρό, επαλήθευσέ το και αυτό τόσο δύσκολο είναι.Αλλά μιλάμε για περίπτωση ανιάτη.
Τι άλλο να πω, ότι καθημερινά γευόμαστε τα πάντα από χαρές μέχρι λύπες, και οδηγούμαστε στο κρεβάτι, πράγματι εκεί τα ξεχνάμε όλα, αλλά οι Εφιάλτες είναι εκεί μας ενοχλούν, αλλά δε τους δίνουμε σημασία γιατί τα όνειρα είναι κάποια στιγμή δευτερολέπτων και μετά τα ξεχνάμε. Για αυτό ότι εμπειρία παίρνουμε από παντού είναι καλό, άλλωστε η ζωή είναι γλυκιά αλλά και πολύ πικρή. Επίσης, τα λόγια της ήταν ψίθυροι, και τα φιλιά της αέρας.

Πάντως άμα βγάλετε άκρη πάλι καλά.Καλά να περνάτε...

13 σχόλια:

Marvin είπε...

ολοι δεν τα εχουμε ζησει αυτα; να ξερες τι εμαθα εγω για τους τεως καλυτερους μου φιλους...

argy είπε...

Εντάξει,εγώ μέσες άκρες κατάλαβα,αλλά και πάλι σου λέω,δεν πρέπει να ανησυχείς!Όλοι έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο.Κι εγώ είχα φίλες που δεν το άξιζαν κ πρέπει να τις βλέπω κάθε μέρα,αλλά δε με ενοχλεί.Από ένα σημείο κ μετά αυτός που σε απορρίπτει χάνει...
Υ.Γ:Ντίνο σε λένε;Έτσι σε είπε η menia.
Υ.Γ2:Το east timor τι είναι;Το είδα κι αλλού.

Εφιάλτης είπε...

@ Marvin, βέβαια τα έχουμε ζήσει όλα αυτά, και θα τα ζούμε.

@ Ago's, θα περάσει, αλλά σε αυτό που είπες ότι εκείνος χάνει το αντίθετο λεει και εκείνος, οπότε δε δίνουμε σημασία.Στο ένα από τα 2 υστερόγραφα δε απαντάω, όταν είπες east timor δε καταλαβαίνω τι λες.

D.Angel είπε...

Να μαι κι εγώωωωω
Εφιαλτάκομ είσαι ψυχικά φορτισμένος
και μας τα γράφεις λίγο μπερδεμένα
αλλά το έχω δει το έργο όπως όλοι μας....
Ασε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του και κοίτα να τα χεις καλά μ εσένα πάνω απ όλα...ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!
ΣΜΟΥΑΤΣ

Dr. Feleki είπε...

Συνηθισμενα πραγματα φιλε μου. Οι οποιοι φιλοι πρεπει να περνανε απο πολλα "φιλτρα" και παλι δεν μπορεις να εισαι σίγουρος. Ανασυνταξου και παμε για φρεσκα.

Skouliki είπε...

καλο μηνα

ολοι το εχουμε περασει

argy είπε...

Μην απαντήσεις!!!East timor γράφει στο προφίλ σου στον τόπο και επειδή το έχω δει και αλλού θέλω να μάθω τι είναι...

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

Horace είπε...

χαχαχαχα
Το Ανατολικό Τιμόρ είναι χώρα της ασίας. Περισσότερα στο:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%81

Στο θέμα μας τώρα...
Αγαπητέ Εφιάλτη...
Τα όνειρα και οι εφιάλτες ακόμα και αν δεν τα θυμόμαστε μας στιγματίζουν..
Είναι εκεί στις πιο ευάλωτες στιγμές μας..
Ε'ιναι η σκέψη μας!
Για αυτό και μας βασανίζουν...
όσο όμορφα τόσο καταστροφικά..
όσο οι ψίθυροι και ο αέρας..

Υγ. Μην ανησυχείς για τους φίλους. Συμβαίνει παντού και πάντα¨απλά μην κλείνεσαι από αυτό. Υπάρχουν και φίλοι που μένουν...

Εφιάλτης είπε...

@Dream angela, Βρασίδα,Σκουλήκι, Horace, ήδη έχω ξεκινήσει, την αποθεραπεία :P

@Ago's, δες πιο κάτω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ...ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!...

Εφιάλτης είπε...

eyes of truth

Μα δε γίνεται να μην τα έχουμε περάσει, από τα λάθη μας μαθαίνουμε και μας βοηθούν να βλέπουμε τους άλλους πιο σωστά. Μα άμα δε υπήρχαν και αυτά, θα είχε νόημα η ζωή;

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι είναι! Διότι τα λάθη μας, μας κάνουν πιο δυνατούς! Κάποια στιγμή όλοι το διαπιστώνουμε αυτό όταν βλέπουμε την τεράστια αλλάγη, μετά από πολλά και μεγάλα λάθη, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, που λειτουργούμε, σε όλο μας τον εαυτό! Κι αυτό είναι μία μεγάλη νίκη!