Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Διακοπές ακόμα!!!




Σεπτέβριος μήνας που μερικοί ξεκινάνε τις διακοπές του, άλλοι ξεκινάνε την δουλειά τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του και οι μαθητές γυρνάνε στα παλιά γνωστά λημέρια τους βέβαια μιλάω για τα παιδιά του Λυκείου που εκεί αντί να σοβαρευτείς να κοιτάξεις τι θα κάνεις, κοιτάς πως θα περάσεις την μέρα σου πειράζοντας τους άλλους(και μερικοί μην πουν ότι δε το έχουν κάνει ποτέ, γιατί λένε ψέμματα). Τρίτη 11 Σεπτεβρίου οι μαθητές γυρνάνε στα σχολεία οι περισσότεροι έχουν άγχος για να δουν ποιους καθηγητές θα έχουν την χρονιά αυτή, θα γνωρίσουν νέα παιδιά, θα ξαναδούν παιδιά που όλο το καλοκαίρι δε είδαν, γενικά η πρώτη μέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις.

Τώρα ας περάσουμε και στο εγώ μου, φέτος λέω να σοβαρευτώ, τι θέλω να πω με αυτό, ότι θα κάνω όλες τις εργασίες μου στα Αρχαία και ότι έχει σχέση με φιλολογικά(χλωμό εως απίθανο πάλι με βλέπω να αντιγράφω ασκήσεις όταν θα έρχετε η σειρά μου), να σταματήσω να κάνω ερωτήσεις στον καθηγητή μου των Θρησκευτικών και όχι μόνο(λίγο δύσκολο, θα δούμε όμως) να σταματήσω να γράφω συνθήματα στις τουαλέτες του σχολείου με αφιερώσεις από κάτω(δε γίνεται το δίκαιο με πνίγει), βέβαια να μην αργώ τα πρωινά στις προσευχές(δε φταίω εγώ αλλά το λεοφωρείο :p), επίσης να σταματήσω να παίζω ναυμαχία μέσα στην τάξη την ώρα των φιλολογικών(πέρυσι είχα μεγάλη ρέντα σε αυτο το παιχνίδι).

Για να μην σας κουράζω άλλο με τις "εξυπνάδες" που κάνω ως οργισμένο νιατό που είμαι (:p), όπως θα διαπιστώσατε και εσείς οι ίδιοι από φέτος θα σοβαρευτώ πολύ. Πιο πολύ στεναχωρίεμαι που σε λίγα χρόνια το σχολείο τελειώνει παρά τα αρνητικά και θετικά που έχει είναι το καλύτερο μέρος για πλάκες:D. Τώρα καταλαβαίνω μερικούς που λένε:"Αχ να μπορούσα να γυρίσω πίσω στα θρανεία", σε λίγο θα το λέω και εγώ. :-(

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και βέβαια καλές επιτυχίες σε όσους δε είναι στα θρανία πια.

ΥΓ1: Δε ξέρω άμα προσέξετε δεν ανάφερα καν τις κοπάνες.
ΥΓ2: Επίσης θα κάνω διακοπές και τον υπόλοιπο χρόνο.
ΥΓ3: Όπως καταλάβατε οι διακοπές μόλις άρχισαν

Μην ξεχνιόμαστε: Όλοι για όλους και όλοι για μένα

Το κείμενο είναι λίγο πρόχειρο...

9 σχόλια:

Swell είπε...

Σε ποιό σχολείο πηγαίνεις; Αν σ' ενδιαφέρει έχω θέματα SOS για τα θρησκευτικά.

Skouliki είπε...

παιδι μου κανε κοπανες .....

μην ακους τους αλλους ....

Εφιάλτης είπε...

@ Swell δε μένω στην Αθήνα αλλά στην επαρχία. :-)

Όσο για την βοήθεια θα δούμε στο μέλλον, ευχαριστώ.

@ Σκουλικάκι θα κάνω, αλλά όχι προς το παρών, αλλά την άνοιξη που οι άλλοι δε θα μπορούν να κάνουν θα πιάνουν και οι πρώτες ζέστες και εγώ δε θα είμαι εκεί. :D

Skouliki είπε...

γιουπιιιιιιιιιι ...ωραια .. θα κερασω καφε τοτε ....αμα κανω και εγω κοπανα απο την δουλεια

Εφιάλτης είπε...

Όταν θα ανέβω στην Αθήνα να με κεράσεις, μέχρι τότε θα δούμε :p

το φτυαράτσι είπε...

Εγώ ποτέ δεν σοβαρεύτηκα και ας είμαι στην γ΄Λυκείου,ακόμα δεν θα μου λέιψει το σχολείο και ένα ακόμα δεν θα μου λείψει το σχολείο!Χαχα!Την κουληνύχτα μου!

Haris είπε...

Θα σου λείψει φτυαρατσάκι! Όπως και κάθε πράγμα ποου θα αφήνεις για πάντα πίσω σου.

Εφιάλτης είπε...

Καλώς ήρθες φτυαρασάκι

Κοίτα να δεις ούτε εγώ πρόκειται να σοβαρευτώ, αλλά επειδή πρέπει θα σοβαρευτώ εξωτερικά και εσωτερικά θα γίνεται ο χαμός. Τώρα σε αυτό που είπε ο Χάρης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. :-)

το φτυαράτσι είπε...

Καλέ μην επιμενετε δεν θα μου λείψει!Εκτός και αν είναι τόσο super αυτή η χρονιά!Γιατί οι πρωηγούμενες πιο βαρετές δεν γίνονται!Χαχα!Την κουλημέρα μου!