Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Έκτακτη διακοπή......

.... για να ακούσουμε το λόγο του Καραμανλη και του Παπανδρέου.

Χμ... τώρα που το ξανασκέφτομαι πολύ σημασία τους δώσαμε τελευταία, όλο έκτακτα και έκτακτα. Εμείς δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε ένα έκτακτο;; Τσ τσ τσ!!

Ο λόγος;;; Μα φυσικά εσείς! (γιατί ως γνωστόν εγώ κι ο Εφιάλτης είμαστε σωστοί πολιτικοί!)

Εμείς ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους!! Για αυτό, αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε! Όσοι από έσας μας "έψαξαν" και ψήφισαν, όσους ψήφισαν με την πρώτη ματιά (πολύ σημαντική η πρώτη εντύπωση) και όσους ήρθαν, συμμετειχαν ή απλά περιηγήθηκαν για λίγο!

Και βέβαια όπως όλοι οι σωστοί λόγοι, δε μπορούν να είναι τόσο μικροί! Πρέπει να έχουν και υποσχέσεις (που όμως θα πραγματοποιηθούν), πρέπει να έχουν επιστημονικό λεξιλόγιο! (πού θα το βρούμε γαμώτο;;;!! :Ρ) και πρέπει να σας κουράσουν λίγο! (προς Θεού δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι!)

Kαι εμείς δε θα μείνουμε στο μόριο θα το οποίο εξαφανίζεται δια μαγείας από το λεξιλόγιο των πολιτικών, κατά την προεκλογική περίοδο. 'Ετσι, αντί θα μειώσουμε την ανεργία λένε μειώνουμε την ανεργία. Μετά τις εκλογές, προστίθεται από την αντιπολίτευση το δεν:"Δεν μειώνουμε την ανεργία", ενώ για την κυβέρνηση επανέρχεται το "θα": "Θα μειώσουμε την ανεργία". Στο μεταξύ, όσο άνεργοι, δείτε τι θα κάνετε γιατί αντί να δουλέψετε εσείς, σας δουλεύουν αυτοί...

Ας σοβαρευτούμε λίγο (πόσο μου αρέσει να λέω αυτή την φράση, αλλά κανένας δε συμορφώνεται).Σύμφωνα με τους ψήφους σας, ήταν θετικοί εως ένα μεγάλο σημείο, αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να γράφουμε κείμενα που να σας αρέσουν, όσοι ψήφισαν αρνητικά το έκαναν γιατί το νόμιζαν αστείο ή δε τους άρεσε, ακόμα και αυτούς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, άνθρωποι είναι και αυτοί. Για να μην τα πολυλογούμε σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιά μας όλους όσους συμμετέχουν και πρόκειται να συμμετέχουν στο blog μας. Τα αποτελέσμα μας χαροποιούν ιδιαίτερα.

Mένια-Εφιάλτης

3 σχόλια:

Μαρινα ..... είπε...

καλη σου μερα...
εφιαλτης...ε; παντα θεωρούσα το αληθινο του ¨ονειρου" μονο ο εφιάλτης θέτει σε βάσεις πραγματικες....

ευχη καλης ημερας κι εβδομαδας (εκλογων) αλλά ποιος νοιαζεται;
μάλλον μόνο αυτοι που με τα "εκτακτα " τους τα νεύρα μας σπανε....

Skouliki είπε...

kalimera ... τι να πω για τις εκλογες ουφ!!! ας σοβαρευτουμε εμεις ??? για τι και για ποιον ??

εγω θα μεινω καραγκιοζης μωρε ... εχει περασει και ειναι και In

filiaaaaaaaaaa

Haris είπε...

Αλήθεια σας αξίζει. Προχθές διάβαζα το βιβλίο του Πιτσιρίκου και έλεγε πως στα μπλογκς σε διαβάζουν αν έχεις κάτι να πεις. Δεν είναι σαν τις εφημερίδες που έχουν cd, dvd, κτλ.