Σάββατο 18 Αυγούστου 2007

Anti sexy



  1. Να φοβάστε στη διάρκεια μιας ταινίας. Τη στιγμή που κορυφώνεται η αγωνία ή που το σπλάτερ ξεδιπλώνετε στην πιο ακραία μορφή του είναι αντικειμενικά δύσκολο να ζυγίσουμε την προσοχή μας ανάμεσα στην αδρεναλίνη του φιλμ και στην -ενδεχομένως δικαιολογημένη- διεκδίκηση της προσοχής μας σε ωραία μεν, ανεπίκαιρα δε ερωτικά χάδια εκτόνωσης του φόβου σας.
  2. Τα υπερβολικά ψηλά τακούνια. Ασφαλώς συμφωνούμε ότι αναδεικνύουν τα πόδια σας, αλλά τις περισσότερες φορές κινδυνεύουν να μας θυμίσουν μινιατούρα των δδυμων πύργων στις τελευταίες τους ώρες. Ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχετε πιει μερικά κοκτέιλ παραπάνω.
  3. Το κάπνισμα. Εκτός του ότι το τσιγάρο ευθύνεται για τη ραγδαία αύξηση του καρκίνου του πνεύμονα και της αντρικής ανικανότητας, το να δείχνουμε ανοχή στο γεγονός ότι το κάπνισμα κάνει άσχημα το δέρμα, τη φωνή και το στυλ μιας γυναίκας είναι εγκληματικό. Όχι γιατί δεν έχετε δικαίωμα στην κατάχρηση, αλλά επιδημία γυναίκα είναι σέξι όταν αποπνέει υγεία.
  4. Πονηρές υποσχέσεις σε sms. Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτες, τις περισσότερες φορές η λήψη τέτοιων μηνυμάτων γίνεται το μεσημέρι, τη στιγμή που το άγχος μας χτυπάει limit up μπροστά στο μόνιτορ ή στην αίθουσα συσκέψεων. Άρα προτιμούμε τον αιφνιδιασμό από την προαναγγελία.
  5. Οι λάγνες ματιές στο σεξ. Εντάξει είναι σέξι να μας ρίχνετε καμιά ματιά την ώρα του στοματικού έρωτα, αλλά το να μας κοιτάτε με γουρλωμένα μάτια -κάτι που συνηθίζεται στις hardcore ερωτικές ταινίες που όλοι μας έχουμε δει- δεν είναι καθόλου ερεθιστικό. Περισσότερο θα μας θυμίσει σκηνή από το γιαπωνέζικο θρίλερ Ring, οπότε μην καταστρέψετε σκηνές που ανήκουν αποκλειστικά στη ροζ έβδομη τέχνη.

Nίκος Μαράνος

Θα το είχαμε δημοσιεύσει καιρό πριν αλλά έτυχε κάτι.Το κείμενο είναι της Μένιας και επειδή αυτή την στιγμή λείπει, το ανέβασα εγώ. :-)

Δεν υπάρχουν σχόλια: