Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Απολογισμός




Πέρασα πολλές νύχτες μαζί με την φωτιά και να καίγομαι και εγώ μαζί της. Ένα άρρωστο παιχνίδι με νικητή όχι εμένα. Ξαφνικά βρέθηκα σε μια φυλακή με ανθρώπους που μου ήταν όλοι άγνωστοι, ήξεραν τουλάχιστον γιατί ήταν μέσα εγώ όσο και αν προσπαθούσα να θυμηθώ ήταν άδικη προσπάθεια, δε με ενδιαφέρει εξάλλου όλα τα έχω δει, θυμάμαι ένα φίλο μου, που ένα βράδυ κοιτούσε το ταβάνι και είδε μια αράχνη και ήθελε να την σκοτώσει τότε το πρόσωπό του βρέθηκε στην γωνία που υποβασούσε την οροφή, πήρε ένα τραπέζι και ανέβηκε σκέφτηκε πως "δεν έχω κάνει κάτι μέχρι τώρα στη ζωή μου" και έτσι κρεμάστηκε, γιατί να βασανίζομαι.
Ύστερα είδα ένα παράθυρο είπα "τώρα είναι η ώρα" να έρθω ξανά σε εσένα. Με το φιλί σου γεννήθηκα... έφυγα ... ήρθα σε εσένα, σε είδα. Δεν άντεξα όμως και με πήραν τα κλάμματα στην αγκαλιά της πόρνης, όταν με παράτησες πέθανα.
Ξύπνησα σε ένα άγριο όνειρο παγωμένος, κοίταξα δίπλα μου και είδα εσένα, άκουσα όμως μια φωνή να λέει "που κοιμάται αυτή η πόρνη;", τουλάχιστον έζησα όσο με αγαπούσες, τότε το μάτι μου πήγε στη γωνία που υποβάσταζε το πάνω πάτωμα και δίπλα μια αράχνη που βάλθηκα να την σκοτώσω.

5 σχόλια:

Skouliki είπε...

δεν υπαρχει ζωη αν δεν γευτεις τα δυσκολα ..αν αποσυρθεις νωρις θα χασεις το σημειο της ηδονης

Αλεξάνδρα είπε...

Ετσι αξιώνεται η ζωή. Με τις ασχήμιες της, με τις δυσκολίες της φτάνεις να δεις τις ομορφιές της...

Κι η αγάπη μόνο ελεύθερη ζει μές τους ανθρώπους....

KitsosMitsos είπε...

Τουλάχιστον έζησα. Αυτή είναι η φράση κλειδί σ'αυτά που αναφέρεις.
Ζήσε τα και άσε να ψάχνεσαι και να τα αναλύεις εκ των υστέρων.
Καλημέρα

!sweety! είπε...

Αυτά έχει η ζωή...Και καλές μα και άσχημες στιγμές!Το κόλπο είναι να προσπαθείς να ξεχνάς τις άσχημες και να ζεις για τις καλές που,αργά ή γρήγορα,θα ξανάρθουν πίσω...!Άλλωστε,τι θα ήταν η ζωή χωρίς έστω μια στάλα πόνο;Δεν θα εκτιμούσες ποτέ όλα τα καλά που θα σου προσέφερε...!

argy είπε...

εγώ πάλι δεν πλυκατάλαβα το κείμενο,γιατί είμαι λίγο στον κόσμο μου,οπότε θα δώσω μόνο καλησπέρες,δεν θα εκφέρω γνώμη!!!φιλια