Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Ίσως δεν γνωρίζεις; No1




1. Ότι οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910.

2. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα είναι μεγάλος ιστορικός ηγέτης: ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ- βασιλιάς Δαβίδ, ΚΟΥΠΕΣ-Καρλομάγνος, ΣΠΑΘΙΑ-Μέγας Αλέξανδρος, ΚΑΡΟ-Ιούλιος Καίσαρας.

3. Το άγαλμα ενός ανθρώπου πάνω σε άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά πόδια του στον αέρα σημαίνει πως αυτός πέθανε στην μάχη. Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα, τότε ο άνθρωπος πέθανε από τραύματα που υπέστη στη μάχη. Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη, τότε το άτομο είχε φυσικό θάνατο.

4. Ερώτηση: Τι κοινό έχουν το αλεξίσφερο γιλέκο, ο υαλοκαθαριστήρας αυτοκινήτου, η έξοδος κινδύνου και οι εκτυπωτές laser;
Απάντηση: Όλα έχουν επινοηθεί από γυναίκες.

5. Ερώτηση: Ποιο είναι το μόνο φαγητό που δεν χαλάει;
Απάντηση: Το μέλι

6. Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ εκτός και αν είχε τη συγκατάθεση του βασιλιά(εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν τη συγκατάθεση του βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε F.U.C.K. , δηλαδή "Fornication Under Consert of the King" (συνουσία υπό την συγκατάθεση του βασιλιά).

Πηγή: Car+Speed.

6 σχόλια:

Skouliki είπε...

το νουμερο ενα ειναι συγκλονιστικοοοοοο
το νουμερο εξι ολα τα λεφτα χαχαχ

Εφιάλτης είπε...

Να πω την αλήθεια εγώ πιο πολύ ανέβασα αυτή την ανάρτηση μόνο για το τελευταίο. ;-)

argy είπε...

Τι το χρήσιμο πληροφορούμαστε απ' το κείμενο;Ότι η πρόοδος πάντα σημαδεύεται απ' το γυναικείο φύλλο.Τι θα κάνατε χωρίς την καθοριστική παρουσία μας;Ε;
:D

Blonde είπε...

To 5 το ήξερα, για να καταλάβεις τί ηλίθιοι είναι οι ξένοι. Επίσης:
Καγκουρό: Το όνομά τους το πήραν από τον Άγγλο θαλασσοπόρο Τζέιμς Κουκ. Όταν ο Κουκ έφτασε, το 1770, στην Αυστραλία, παρατήρησε το ζώο και ρώτησε τους ιθαγενείς πώς λέγεται. Αυτοί απάντησαν: "Καν γκου ρό", που σημαίνει "πάνω-κάτω".Το αληθινό όνομα του Καγκουρό στη γλώσσα των Ιθαγενών είναι γολαρού και το λένε έτσι μέχρι και σήμερα. Κάπου μάλιστα άκουσα πως το "Καν γκου ρο" σημαίνει "δεν καταλαβαίνω", γιατί νομίζεις πως οι ιθαγενείς θα καταλαβαίνανε τον Τζέιμς και δεν θα του λέγανε "γολαρού" Μα τί μαλάκες είναι οι ξένοι..
http://greekandchic.pblogs.gr

Σκορπινα είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες!
Φιλιά πολλάαααααααα!
Υποθέτω ότι τώρα εσείς βπυτάτε στις παραλίες εεε?Και εμείς εδω πήζουμεεεεεεεεε?
Μην αγχώνεσαι τα λέω για να τα ακούω...

Σμτας!
Και καλές βουτιές!

KitsosMitsos είπε...

Κάποια τα ήξερα, κάποια όχι. Οι μικρές άχρηστες αλλά ενδιαφέρουσες πληροροφίες!