Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Καλό Μήνα


Ας ξεκινήσουμε τον μήνα μας με τα πιπίνια ή αλλιώς τα πιτσούνια. Τι είναι αυτές, θα σας πω εγώ είναι μια όμορφη νέα γυναίκα με την οποία αρέσκεται να κυκλοφρεί το γεροντορικιό, προκειμένου να εξάπτει την φαντασία των άλλων και τη δική του. Σύνθημα: Το πιπίνι στη φωλιά τρώει την πορτο-φολιά.

Να πω και κάτι τώρα που τελειώσαν και οι εκλογές. Οι περισσότεροι πέρδονται, ναι ναι όπως το διαβάσατε, πολλοί πέρδονται από τα δυο άκρα του γαστρεντερικού σωλήνα. Από τον πρωκτό εξέρχονται δύσοσμα αέρια και από το στόμα προεκλογικές δεσμεύσεις. Να συνεχίσω λίγο και με την λέξη παπαριά αειθαλές απωροφόρο δέντρο, αυτοφυές σε όλα τα ελληνικά εδάφη. Τους χυμώδους καρπούς της όλοι τους έχουν δοκιμάσει.

Παπαροκάδες, είναι μια ατραξιόν της ορθοδοξίας. Από θρησκευτικής απόψεως δεν είναι ροκ, ενώ από μουσικής δεν έχουν τον Θεός τους. Πως συνδέεται η πολιτική με την εκκλησία, από τότε που η πολιτική μπήκε σε ξένα χωράφια και αποφασίζει η πολιτεία για την εκκλησία και αυτή....

Και τελειώνω με τον ΟΤΕ: Ούτε Τηλέφωνα Έχουμε, ονομασία που δόθηκε στον ΟΤΕ την εποχή που οι γονείς έκαναν αίτηση τηλεφώνου για τα παιδιά τους ήδη από το μαιευτήριο, ώστε να αποκτήσουν αυτήν την πολυπόθητη συκσευή πριν συνταξιοδοτηθούν(τα παιδιά).

Ήταν ένα σύντομο κείμενο, με την βοήθεια του κ.Μιχάλη, έτσι μωρέ για να πάει καλά ο μήνας.

4 σχόλια:

Skouliki είπε...

Το πιπίνι στη φωλιά τρώει την πορτο-φολιά ?

και ο γερος στην γωνια αμολαει την κλανια...

χαχαχ καλο μηνα

Swell είπε...

Με το κείμενο και το σκουλικοσχόλιο
βρωμίσαμε από τις πέρδες. Τσ, τσ...

Skouliki είπε...

ετσι γιατι χρειαζεται και η ποιοτητα

Haris είπε...

Έτσι όπως μας ανοίγεις την πόρτα του, δεν μπορεί να τύχει κάτι κακό...:)))